HomeCégünkről

 

 

 

A La Luce Kft. 2009-ben alakult, melynek főbb profiljai a következők:

  

1. Épületvillanyszerelés

Lakóházak villanyszerelési munkái az építkezés elejétől a szerelvényezésig, beköltözésig.  

2. Karácsonyi fénydekoráció

Magyarország vezető karácsonyi világítás kivitelező cége a La Belle Kft alvállalkozójaként, illetve saját megbízások. Épületek, családi házak karácsonyi fénydekoráció elkészítése.  

3. Intelligens otthon villanyszerelési munkák

Lényege: Falra szerelt konzol, távirányító, érintős monitor, okostelefon segítségével irányíthatjuk az otthonunk elektronikai berendezéseit. Programokat módosíthatunk és állíthatunk be akkor is amikor nem tartózkodunk otthonunkban. Kényelmet és biztonságot nyújt a mellett, hogy energiát takarítunk meg és komfortosabbá tesszük otthonunkat.

- Biztonságtechnika, világítás, fűtés, telefon, kapu nyitó, kerti öntöző.  

4. Elektromos örökmécses szerelése

Magyarországon egyedülálló Olasz temetkezési kúltúrát követve a Petralux Kft alvállalkozójaként elektromos örökmécsesek szerelése sírokra, kriptákra, urnafalakra.

Lényege: Az elektromos örökmécses a nap 24 órájában világít, nem szennyezi a sírkövet, esztétikus. Ez a kultúra Olaszországban elterjedt szokás. Magyarországon több temetőben is jelen van már. Budapesten az Óbudai, Csillaghegyi, Fiumei úti, Cinkotai, Rákospalotai temetőben, vidéken Tata, Oroszlány, Vác, Tiszafüred, Cegléd, Pécs temetőiben.

Free business joomla templates